u bevindt zich hier: Installatiewerken Electra Beveiliging

Wim Bosman Vorden

Beveiliging

E-mailadres Afdrukken PDF

Brandbeveiliging & inbraakbeveiliging

Het gevoel dat ons huis een veilige haven is kan wreed verstoord worden door brand en inbraak. Beveiligingsmaatregelen kunnen veel leed helpen voorkomen. Zeker voor bedrijven die ’s avonds en ’s nachts vaak onbemand zijn en ergens ver weg op industrieterreinen liggen, zijn extra maatregelen al helemaal geen overbodige luxe.

brandbeveiligingBranduitbraak is nooit helemaal te voorkomen. Daarom is een tijdige signalering, naast de aanwezigheid van brandbestrijdingsinstallaties, misschien wel het meest essentieel. Afhankelijk van uw situatie en de gestelde eisen kunnen wij voor u een ontruimingsinstallatie realiseren. Daarbij kan het gaan om eenvoudige rookmelders of een geavanceerd brandalarmsysteem, maar bijvoorbeeld ook om noodverlichting en vluchtwegverlichting, die bijdragen aan een snelle ontruiming van het gebouw. Het plaatsen van een rookmelder in een ruimte is tegenwoordig toch wel het minste wat er gedaan moet worden in het teken van 'brandpreventie'.


Inbraakpreventie begint al bij solide hang- en sluitwerk van ramen en deuren. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (http://www.politiekeurmerk.nl/) vormt hiervoor een goede leidraad. Maar daar houdt de inbraakbeveiliging nog lang niet op. Onze monteurs kunnen een compleet beveiligingssysteem installeren, van camera’s, tot preventieve verlichting, van goed hang- en sluitwerk tot elektronische beveiliging. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de voorschriften en wettelijkeisen. Het plaatsen van sloten op ramen is ook zeer balangrijk en mag zeker niet vergeten worden.

Video- en deurintercom

 Deur- en video- intercom kunnen uw veiligheidsgevoel versterken. Met een deurintercom kunt u bezoekers vanuit uw veilige binnenomgeving te woord staan, alvorens ze binnen te laten. Met een video-intercom kunt u bovendien zien wie er voor de deur staat, ook ’s avonds en ’s nachts, dankzij infraroodbelichting.
Wij leveren diverse installaties voor zowel particulieren als bedrijven.

Toegangscontrole

 Met toegangscontrolesystemen kunt u de entree van de verschillende bezoekers (zoals personeel, klanten, leveranciers) van het gebouw of terrein coördineren. Het systeem kan overal worden geïnstalleerd: bij hoofdingangen, achterdeuren, magazijnen, kantines of andere binnenruimtes, parkeerplaatsen, enzovoorts. Toegangscontrolesystemen worden ook wel gebruikt voor tijdregistraties.