u bevindt zich hier: Installatiewerken Electra Elektra

Wim Bosman Vorden

Elektra

E-mailadres Afdrukken PDF

Bekabeling

kabelBijna alle informatie uitwisseling gaat tegenwoordig over bekabeling, denk hierbij aan telefonie, fax en e-mail oftewel spraak en data. In de moderne woon- en werkomgevingen worden gestructureerde bekabelinginfrastructuren gebruikt. Voor iedereen is het dus belangrijk dat deze zaken goed functioneren en daarom moet de kwaliteit van de geleverde en geïnstalleerde bekabeling volgens ons gewoon perfect zijn. Wij verzorgen uw bekabeling zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Wand- of plafondverlichting

Licht is nodig om ‘s nachts en overdag bepaalde objecten goed te kunnen waarnemen. Verlichting zorgt voor licht, en maakt dingen overdag en 's nachts beter zichtbaar. Er zijn verschillende soorten verlichting. De ene soort is gemaakt voor het verlichten van een grote ruimte, de andere soort weer op het creëren van een zachte sfeer in een wat kleinere ruimte. Voor iedere omgeving is wel een oplossing te vinden die aansluit bij uw wensen. Installatiebedrijf Wim Bosman is gespecialiseerd in verlichting. Wij kunnen voor elke situatie een goed advies geven en een passend aanbod doen op iedere wens. Of het nu gaat over een tl-armatuur, een halogeen op- of inbouwspot,  een design wandarmatuur of de nieuwste ledverlichtingsarmaturen, Installatiebedrijf Wim Bosman kan alle gewenste verlichtingsinstallaties voor u verzorgen!

Noodverlichting

Een goedwerkend noodverlichtingplan is volgens de wetgeving tegenwoordig bijna overal verplicht. Maar het belangrijkste is nog dat het u veel ellende kan besparen. Naast de installatie van een goed noodverlichtingsplan kunnen wij u ook de mogelijkheid bieden tot periodiek onderhoud aan de installatie door middel van een onderhoudscontract. Noodverlichting dient te allen tijde te functioneren!

LED-verlichtingled

Wat tegenwoordig zeker niet meer ongenoemd mag blijven is de led-verlichting. LED is de toekomst op het gebied van duurzame en energiezuinige verlichting en maakt op dit moment een spectaculaire ontwikkeling door. LED-verlichting heeft in tegenstelling tot de gloeilamp en veel andere soorten verlichting belangrijke voordelen. Zo is LED energiezuinig, heeft het een zeer lange levensduur en een geringe warmte ontwikkeling.

Installatiebedrijf Wim Bosman volgt de ontwikkelingen rond de LED-lamp nauwlettend. Ook bieden wij al een aantal LED-producten aan. Buitenverlichting Licht versterkt het gevoel van veiligheid, vooral de buitenverlichting die ’s nachts in de straten en op pleinen brandt. Buitenverlichting dient om een omgeving overzichtelijker te maken, daarnaast werkt het preventief tegen criminaliteit. Maar er zijn meer zaken waar rekening mee gehouden moet worden met betrekking tot buitenverlichting, neem de achtertuin of de achteromgang van het huis. Het veiligheidsgevoel moet hier wel samen gaan met het voorkomen van lichtoverlast voor de bewoners/omwonenden.

Naast het veiligheidsgevoel moet de verlichting natuurlijk ook in de omgeving passen, vormgeving is naast de verlichting en veiligheid weer een ander aspect waarover nagedacht moet worden. Installatiebedrijf Wim Bosman b.v. is gespecialiseerd in buitenverlichting en kan u hiermee altijd van dienst zijn!

Objectverlichting

Licht kan een object een heel ander aanzien geven. Een gebouw dat overdag nog een normale indruk geeft, krijgt 's nachts met behulp van de juiste verlichting een machtige uitstraling.

Door middel van objectverlichting krijgen objecten een nieuw aanzien, en dat zonder overlast te veroorzaken. Ook deze verlichting draagt bij aan de veiligheid en wordt daarnaast vaak als aantrekkelijk en verassend ervaren. Installatiebedrijf Wim Bosman b.v. zet met deze specialiteit gebouwen en monumenten in een compleet andere dimensie door middel van passende verlichting!

Kijk ook op bijlage offertes