u bevindt zich hier: Installatiewerken Sanitair

Wim Bosman Vorden

Sanitair

E-mailadres Afdrukken PDF

sanitair1grU wilt uw huidige badkamer aanpassen of verbouwen?
Een geweldig idee. De belangrijkste vragen die u uzelf stelt bij het plannen van een nieuwe badkamer, hebben betrekking op ruimte, eisen en budget: hoe groot is mijn badkamer, wat wil ik er in kwijt en hoeveel geld heb ik daar voor over?
Sta ook eens stil bij de techniek. Wilt u uw badkamer voorzien van een luchtafvoer, waar wilt u die dan hebben?

Waar wilt u de lichtpunten; heeft u gedacht aan vloerverwarming etc.? Denk eens aan het gebruik van inbouwsystemen. Zij vormen een garantie voor een fraai eindresultaat.

 

sanitair

Als installateur werken wij samen met u, uw plannen tot in detail uit. Uw badkamer wordt een ruimte om van te genieten! Installatiebedrijf Wim Bosman verzorgd het hele traject van ontwerp tot uitvoering. De directe voordelen daarvan zijn o.a. dat u zicht geen zorgen hoeft te maken over de te bestellen aantallen, breuk of beschadigen en/of retouren. Daar wij zelf geen showroom hebben zijn wij in staat u zeer concurrerende prijzen te bieden en nemen u graag mee naar onze groothandels waar u een zeer uitgebreid assortiment sanitair kunt bekijken. Uiteraad leveren wij alle bekende merken sanitair.

 

 Kijk ook op bijlage offertes